WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunst aan de Dijk: Donateurs
Kortenhoef, za 20 september 2008

Kunst aan de Dijk roept u op om donateur te worden als u het artistieke aanbod in het Oude Kerkje in Kortenhoef wilt steunen.

persbericht

Stichting Kunst aan de Dijk

Kunst aan de Dijk zoekt donateurs

Houdt u van muziek? Draagt u beeldende kunst een warm hart toe? En vindt u het belangrijk dat ook uw eigen dorp een goed cultureel aanbod heeft? Word dan donateur van Kunst aan de Dijk. Voor een klein bedrag per jaar verhoogt u de kwaliteit van uw (culturele) leven!

Hoog niveau

Al meer dan 25 jaar verzorgt Kunst aan de Dijk een programma met muziek, literatuur en beeldende kunst in het Oude Kerkje aan de Kortenhoefsedijk. Gevarieerd, vaak verrassend, maar altijd van een hoog niveau. Ook dit seizoen presenteren we weer vijf concerten en een literaire avond. Meer dan 100 vrijwilligers helpen om deze avonden tot een succes te maken.

Donateurs krijgen korting

Alles kost geld, en kwaliteit kost nog wat meer. Daarom doen we een beroep op iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt. Geef u op als donateur van Kunst aan de Dijk: dat kan al voor 30 euro per jaar. U krijgt dan korting bij alle programmaonderdelen en u ontvangt voor elk evenement een persoonlijke uitnodiging. Aanmelden kan op www.kunstaandedijk.nl of via ons telefoonnummer 06-30946840.

Kennismaking

Kent u Kunst aan de Dijk nog niet? Kom dan naar ons volgende concert op 23 oktober. Dan speelt het jonge vioolwonder Simone Lamsma, begeleid door pianiste Yurie Miura. Wij verwelkomen u graag in het Oude Kerkje.

Stichting Kunst aan de Dijk
Postbus 100
1243 ZJ Kortenhoef
Tel: 06-30946840
E-mail: info at kunstaandedijk.nl
Internet: www.kunstaandedijk.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
17 gr.
windkr. 2