WIJDEMEERSE WEBKRANT
Blij met einde Soap
Kortenhoef, vr 17 oktober 2008

Bob Colijn uit Kortenhoef is blij dat er een einde lijkt te komen aan het geharrewar rond de kleedruimte van de SV 's-Graveland. (En maakt wat sluikreclame...)

Dossier Kleedruimte SV 's-Graveland

ingezonden brief

Geachte Redactie,  

Drama SV. Het is maar goed dat jullie e.e.a. zo goed bijhouden want de Soap SV is voor veel mensen uit Wijdemeren niet meer te volgen, dankzij het gestuntel van bepaalde partijen.

MAAR mij dunkt dat dankzij de scherpe offerte en straks aanbesteding van Bouwbedrijf Schipper BV, met name dus dhr. Jan Blom e.e.a. geheel is vlot getrokken en dit bedrijf geeft nu ook nog eens een sponsor bedrag van Euro 5.000,=, werkelijk complimenten aan dhr. Blom en dit bekende bedrijf Schipper.

Alle leden en bezoekers van de SV zullen hem eeuwig dankbaar zijn voor dit pracht gebaar, jammer alleen dat dit 10 jaar heeft moeten duren. Dat zegt wel iets over de kracht en snelheid van Gemeentebesturen. Maar ja, nu blijkt, ze zijn wel snel met het uitzetten van geleend geld aan buitenlandse banken en zijn dus nu hun c.q. ons geld kwijt !. Het is te hopen dat men wederom geleerd heeft van bovenstaande feiten en dat toch wederom blijkt dat het bedrijfsleven en vrijwilligers de kar moeten trekken.

Wij wensen de SV veel succes met hun nwe onderkomen en danken nogmaals persoonlijk dhr. Jan Blom. Hij krijgt van mij een kistje wijn als relatiegeschenk, als waardering via een van mijn nevenactiviteiten( n.l. Wijnverkoop aan de Horeca)

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef.

Naschrift redactie:

Voor alle duidelijkheid. De gemeente Wijdemeren heeft geen geld in IJsland gestald en verloren. Die suggestie zou kunnen ontstaan uit bovenstaande brief. Het Noord-Hollandse geld zijn we wel kwijt, maar daar kan Wijdemeren niets aan doen.

Een tweede opmerking. Er wordt gesproken over "geleend" geld dat uitgezet zou zijn. Ook dat is niet het geval voorzover wij weten. Het gaat om geld dat gereserveerd is voor projecten of uitkeringen van het rijk, die ontvangen zijn en pas later uitgegeven zouden worden. Het is geen geleend geld. (Dat zou alle perken te buiten gaan.)

Update 18-10-2008, 23.36: Het is onduidelijk of er geleend geld in IJsland is weggezet. Volgens de Telegraaf is dat het geval. De VNG zou geld geleend hebben in in IJsland weggezet. Op het NOS Journaal zegt staatssecretaris Ank Bijleveld dat er een onderzoek gestart wordt, maar dat zij nog niet is tegengekomen dat er geleend geld op IJsland is weggezet. De tijd zal het leren.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 3