WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD betreurt aftreden
Wijdemeren, ma 24 november 2008

De Wijdemeerse VVD-gemeenteraadsfractie betreurt het dat VVD-wethouder Wim Lorjé besloten heeft om af te treden.

persbericht

VVD Nieuws

VVD betreurt aftreden wethouder Lorjé

De Wijdemeerse VVD-gemeenteraadsfractie betreurt het dat VVD-wethouder Wim Lorjé besloten heeft om af te treden. De liberalen respecteren zijn keuze om zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen.

Hoewel wethouder Financiën Wim Lorjé een groot aantal moeilijke dossiers in zijn portefeuille had zoals de kleedaccommodatie van SV s'Graveland, en recentelijk De Dobber heeft de VVD altijd het grootste vertrouwen gehad dat Lorjé deze dossiers tot een goed einde zou brengen.

In een gesprek dat afgelopen weekeinde heeft plaatsgevonden met wethouder Lorjé, de fractievoorzitter en de voorzitter van de VVD is een analyse gemaakt van de ontstane, huidige politieke situatie. Duidelijk werd dat het draagvlak in de raad voor wethouder Lorjé onvoldoende is geworden. Dat heeft de wethouder doen besluiten om zijn functie neer te leggen.

Het bestuur en de fractie spreken hun waardering en respect uit naar een bestuurder die ruim twee en een half jaar lang hard heeft gewerkt voor de Wijdemeerse belangen.

De VVD zal een interne procedure starten om tot een zorgvuldige manier een vervanger te vinden.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
2 gr.
windkr. 2