WIJDEMEERSE WEBKRANT
Infoavond Brandweer NdB
Nederhorst den Berg, vr 21 november 2008

Op 25 november organiseert de brandweer een informatieavond over de plannen voor een nieuwe brandweerkazerne in Nederhorst den Berg.

persbericht

Dinsdagavond 25 november, 20.00 uur: Informatiebijeenkomst nieuwe brandweerkazerne NdB

Op dinsdag 25 november om 20.00 uur organiseert de brandweer Wijdemeren een informatiebijeenkomst over de verbouwplannen van de voormalige gemeentewerf aan de Blijklaan tot kazerne. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Eerder dit jaar besloot de gemeenteraad de verbouwplannen van de brandweer door te zetten. De laatste maanden is hard gewerkt aan de uitwerking van het plan. Inmiddels heeft de architect een voorlopig ontwerp gemaakt. Naast het verbouwen van de voormalige gemeentewerf zal ook het buitenterrein veranderen. Beide ontwerpen worden tijdens de informatieavond gepresenteerd.

Tijdens de avond zullen burgemeester Bijl, de gemeentelijke projectleider en de architect het woord voeren. Daarnaast is er alle gelegenheid vragen te stellen. De informatiebijeenkomst vindt plaats in de voormalige gemeentewerf aan de Blijklaan in Nederhorst den Berg en duurt tot 21.30 uur.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
5 gr.
windkr. 6