WIJDEMEERSE WEBKRANT
Night of aMeezing Music
Kortenhoef, ma 17 november 2008

Afgelopen zaterdag, vijftien november, stond een bomvolle Fuik bol van het grandioos muziekspektakel Night of aMeezing Music.

ingezonden bericht

Night of aMeezing music een groot Succes
De Fuik uit zijn dak!

Afgelopen zaterdag, de vijftien november, stond een bomvolle Fuik bol van het grandioos muziekspektakel Night of aMeezing Music. Het initiatief van de beide muziekverenigingen Amicitia en Bmol mag rustig een succes genoemd worden.

Een groot regio Orkest - Bmol World Perccusion en Koor zorgde prima avondje muziek vol meezingers en klassiekers. Na dit ruim 2 uur durende concert werd de Fuik gevuld met muziek van de rock-funk en soulformatie Horns Inda House.

Deze formatie zou in principe een optreden doen van ruim 1 uur, maar door de overweldigende belangstelling en de fantastische sfeer stonden de Horns bijna 1 ½ uur op de planken.

Natuurlijk kun je als organisatie niet om een dankwoord heen en dat zullen we ook niet doen; We beginnen met u als publiek, dank voor uw aanwezigheid

Wij danken natuurlijk al die muzikanten die vele uren in dit concert hebben gestoken. Maar ook beheerder en personeel van Sporthal de Fuik/ Dirk's Sportcafé. Ron Vos voor de diverse opbouwwerken. Gerard Steenvoorden en Rob Heiligers voor het vervoer van de materialen. Rob en Ankie, Bert, Rick, Martin, Esther van de bonnen en kaartverkoop. Niet te vergeten het muzikale kader Ton, Gert Jan, Victor, Hans, Ali N' Diaye Rose. De diverse mensen van het licht en geluid. Alle leden podiumbouwers en materiaalsjouwers. En wat dacht u van onze presentator Henk Goedemans. Jan Sikking van de disco en de ballonnen. Dank natuurlijk ook de redacties van de regiobladen, in het bijzonder Herman Stuijver.

Naast al deze mensen zijn het natuurlijk ook onze sponsoren van het allergrootste belang.

Rabo bank - Intersell - Dirks Sportcafe de Fuik - Kroegman automobielen - Nimmerdor bloemen - Theo Steenbeek muziekhandel - Stadelaar Hoding - Garage Garant - Oogzorg Briljant - Drogisterij Verbruggen- Wijnkoperij de Meenthof - Autorijschool Marian Nelis -Technisch bureau Stam - Splinter Metselwerken- Super de Boer Kempers - Birkhoff installatie werken -Stukadoorsbedrijf Luschen - Kwekerij Bosson - Slagerij Delice - BTZ grond en sloopwerken - Bouwbedrijf Schipper- Transportbedrijf Dick van Klaveren -Wasserij Vaartzicht uit Amsterdam. En uiteraard onze anonieme sponsor welke een groot geld bedrag heeft betaald om in het begin een basis voor dit concert te leggen.

Tot slot een ieder nogmaals onze dank voor aanwezigheid, inzet of medewerking of als sponsor en wat ons betreft Tot te volgende Night of aMeezing music

Gert van Voorst, Jan van den Broeck, Alex de Haan, Marjan Koster, Piet Luijer en Lidia van Weenen.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2