WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schilderlessen P en M
Kortenhoef, za 22 maart 2008

Eind maart, begin april start het laatste blok van de schilderlessen bij P en M ateliers in Kortenhoef in het voorjaar van 2008.

persbericht

P+M Ateliers Kortenhoef

Eind maart, begin april start het laatste blok van de schilderlessen in het voorjaar 2008. Het zijn vier lessen van 2,5 uur, er kunnen maximaal 6 personen per cursusblok deelnemen.

Maandagmiddag 7, 14, 21, 28 april van 13.00 tot 15.30
Vrijdagavond 28 maart, 4, 11, 18 april van 19.00 tot 21.30
Zaterdagochtend 29 maart, 5, 12, 19 april van 9.30 tot 12.00

De cursisten zijn erg enthousiast, werken geconcentreerd aan verschillende thema's en er ontstaan verrassende schilderijen! Dat is niet altijd makkelijk, maar dat hoort bij het schilderkunstig proces. Ik geef begeleiding in hoe je iets kunt vormgeven, waar je op moet letten als je een stilleven, landschap of abstract schilderij maakt.

De een werkt figuratief, de ander abstract waarbij van belang is om eigen kleurenpalet te ontdekken en het ontwikkelen van eigen creativiteit en zeggingskracht. Omdat ik in kleine groepen werk kan ik ieder die aandacht geven die nodig is en de cursus is prima te volgen als je nog niet eerder geschilderd hebt.

Een cursist over mijn les: Madeleine, ik merk aan je dat je zelf ook geniet! Het is daardoor extra leuk om les van je te krijgen. Ik vond het fijn dat je ons (mij) op het spoor zette om zelf te experimenteren. Ook het laten zien van werk van andere kunstenaars vond ik inspirerend. Het is mijn wens om mijn 'eigen handschrift' te ontdekken en de les van gister nodigde daar erg toe uit. Ik ga graag ook nog door in april.

Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij! Informatie en aanmelden bij Madeleine Metsaars, P+M ateliers, Oranjeweg 79, Kortenhoef. 035 6569269

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenachtig
6 gr.
windkr. 4