WIJDEMEERSE WEBKRANT
Paasbrocante Ankeveen
Ankeveen, di 11 maart 2008

Op zaterdag 22 maart april organiseert Bruisend Ankeveen weer een brocante, die geheel in het teken zal staan van Pasen.

ingezonden bericht

Paasbrocante in Ankeveen

Op zaterdag 22 maart april organiseert Bruisend Ankeveen weer een brocante, die geheel in het teken zal staan van Pasen.

Bruisend Ankeveen constateert een groeiende belangstelling in Ankeveen voor dit fenomeen, zowel van de kant van ondernemers als bij de bezoekers. Het is de bedoeling dat het deze keer een echte brocante wordt met mooie spullen. Dus geen zolderopruimingen o.i.d.

Ondernemers en particulieren die aan deze brocante willen meewerken worden opgeroepen contact op te nemen en een kraam te reserveren.

Dit kan bij Tiny Beemsterboer, tel. 035-656 1507.

De kosten bedragen € 25,00, te voldoen op de dag zelf.

De brocante vindt plaats tijdens openingsuren van de zaterdagmarkt in Ankeveen, van 8 tot 13.00 uur.

Er hebben zich inmiddels al enkele kandidaten gemeld. Een van hen is de Ankeveense Ivonne Werson, die artikelen te koop zal aanbieden waarvan de opbrengst is bestemd voor het onderzoek in de strijd tegen borstkanker.

Ook aan de kinderen wordt uiteraard gedacht. Zij kunnen paaseitjes ophalen bij het koffieterras, dat in de sfeer van Pasen geheel in het geel versierd zal zijn. Daarnaast zal er voor hen een workshop zijn, waar zij naar hartelust eieren kunnen versieren. Bruisend Ankeveen zorgt voor de eieren en versierspullen, dus dat zit wel goed!

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
8 gr.
windkr. 6