WIJDEMEERSE WEBKRANT
Op bezoek bij Naturisten
Ankeveen, di 15 juli 2008

De naturisten van de Amsterdamse Lichtbond nodigen u uit om hun eiland in de Ankeveense Plassen te komen bezoeken.

persbericht

Kennismaking met naturisme
in de Ankeveense Plassen.

De ALB (Amsterdamse Lichtbond) is een naturistenvereniging met een terrein voor dagrecreatie in de Ankeveense plassen: "De Molen".

Dat is een eiland van 1,5 hectare - gelegen in een natuurbeschermingsgebied - waar men in een veilige omgeving 'blootgewoon' kan genieten in een uniek stukje ongerepte natuur. Op het verenigingsterrein vindt men een fraai natuurzwembad, ligweide en ligsteigers, sanitair en douches, voor de kinderen een grote trampoline en schommels, een kantine met koelkasten voor meegebrachte etenswaren, barbecues etc. Bovendien is parkeren geen probleem. Gasten betalen een dagtarief van 5 euro: tot 18 jaar kan men het terrein gratis bezoeken.

Ons terrein is bereikbaar met de roeiboten die klaarliggen bij de aanlegsteiger aan de Loodijk 30 (achter de molen aan de N236 - Weesp/Bussum) in Ankeveen. Wanneer men van plan is te komen, bel dan even met het terrein (035-6563493). Dan weet men dat er leden aanwezig zijn voor ontvangst en rondleiding. De ALB is aangesloten bij de NFN en meer informatie is beschikbaar op de website:  www.alb-naturisme.nfn.nl .

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 2