WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sportverkiezingen 2007
Wijdemeren, ma 14 januari 2008

Iedereen die een Wijdemeerder kent die in 2007 een belangrijke sportprestatie heeft geleverd kan hem of haar voordragen voor de sportverkiezing.

persbericht

Voordragen kandidaten uiterlijk 30 januari
Wie wint de sportverkiezingen?

Iedereen die een Wijdemeerder kent die in 2007 een belangrijke sportprestatie heeft geleverd kan diegene voordragen voor de sportverkiezing.

Op vrijdag 28 maart 2008 organiseert de gemeente een sportgala waar de nominaties en winnaars van de sportverkiezingen over 2007 bekend worden. Nieuw is dat ook scheidsrechters van sportverenigingen in het zonnetje gezet worden.

Zowel verenigingen als individuele inwoners kunnen kandidaten voordragen. Hiervoor gelden de volgende criteria:

  • de sportploeg is een Wijdemeerse vereniging;
  • de sportman, de sportvrouw, de scheidsrechter, of het aankomend talent is inwoner van de gemeente Wijdemeren. Wel zijn hierop uitzonderingen mogelijk bijvoorbeeld wanneer de persoon tijdelijk elders woont.

Voordrachten

Het voordragen van kandidaten kan t/m 30 januari 2008. Stuur of e-mail de voordracht naar De sportjury, postbus 41,1243 ZG 's-Graveland, e-mail: m.vanosch at wijdemeren.nl. Graag de voordracht voorzien van: naam en adres van de kandidaat of van de contactpersoon voor de sportploeg; de geleverde prestaties in 2007; een overzicht van het verloop van de sportieve carrière en een digitale foto van de kandidaat of de sportploeg. Voor meer informatie: dhr M. van Osch, telefoon: (035) 65 59 594.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
7 gr.
windkr. 5