WIJDEMEERSE WEBKRANT
Goede start Darters
Kortenhoef, zo 13 januari 2008

De darters uit Kortenhoef hadden een druk programma. Zo was op 27 december het kerstdarten.

ingezonden bericht

HET WAPEN BEGINT GOED AAN HET TWEEDE DARTSSEIZOEN

Nu alle drukte rond de internationale toernooien weer een beetje voorbij is, gaan we weer over tot de orde van de dag. Maar heeft u ook zo genoten van de televisiebeelden?

De darters uit Kortenhoef hadden een druk programma. Zo was op 27 december het kerstdarten, Roel won van Ron, Berrie won de verliezers ronde van René, ondanks dat de laatste deze avond 3 x een 180 score neerzette. Het derde mocht woensdag jongstleden aantreden tegen 50 plus. Ronald en René wonnen beiden hun singles, maar daar Jeroen en Ed verloren was de stand na de singles nog steeds in evenwicht. Ronald en Ed wonnen vervolgens hun koppels, maar Jeroen en René lieten de punten liggen. Daarna wonnen beide koppels wel de 3e en de 4e set. Daarmee was het pleit beslecht en toen ook de bierronde nog gewonnen werd was de eindstand 6-3. Het tweede mocht het opnemen tegen de stevig gebouwde dames onder de naam 10-tonners. Al was er sprake van 7.5 ton vrouwelijk gewicht, daar het team een dame tekort kwam.

Kevin, Berrie en Dennis wonnen achtereenvolgens hun single, Menno hoefde er niet voor te gooien en kreeg het punt cadeau. Bij de koppels lieten Dennis en Kevin geen spaan heel van de dames, en ook Berrie en Menno wonnen eenvoudig. De bierronde werd ook nog binnen gehaald, de 9-0 overwinning was verdiend, er werd geen leg verloren. Het eerste had het wat lastiger. Ron was niet in vorm en verloor. Brian verloor ook, Roel en Herman wonnen wel. Bij de koppels bleef de stand ook gelijk zo dat de bierronde het beslissende woord bracht, 5-4 voor de darters uit Kortenhoef. Op zondag 13 januari was de maandelijkse wedstrijd. Het werd grotendeels een herhaling van het kerstdarten, Roel won in de finale van Ron, beiden gooiden op hoog niveau. De rest liet het een beetje liggen. Ronald Kramer werd nog knap derde, Brian won van Berrie in de verliezersronde.

Ook zin om eens te komen darten? Loop dan eens binnen bij het Wapen van Kortenhoef, Kerklaan 3 te Kortenhoef.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 4