WIJDEMEERSE WEBKRANT
You FM: Nieuwe programmering
Wijdemeren, ma 7 januari 2008

You FM is afgelopen weekend gestart met een nieuwe weekendprogrammering. Ook wordt er gewerkt aan politiek en weekendactiviteiten.

persbericht

Meer sport en meer evenementen bij You FM

You FM is afgelopen weekend gestart met een nieuwe weekendprogrammering. De programmering is ondermeer uitgebreid met een sportprogramma op zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 en een programma met speciale aandacht voor activiteiten in het weekend op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 15:00.

Activiteiten

Op zaterdagmiddag tussen 12:00 en 15:00 zal Fedor Veltman veel aandacht geven aan alles wat er in de regio speelt aan evenementen op dat moment. Vanaf het voorjaar zal dit programma ook regelmatig zelf op pad gaan met de mobiele studio van You FM.

Sport

In You FM sport zal Ronald van Reenen iedere zondag van 15:00 tot 18:00 uur al het sportieve nieuws uit de regio behandelen. Behalve alle actuele uitslagen zal er ook vooruitgeblikt worden.

Ambities

Volgens Aros mediagroep-hoofdredacteur Stefan Troost is deze uitbreiding wederom een grote stap voorwaarts: ‘Ondanks dat het een heel project is geweest om deze programma’s op te zetten en verder te ontwikkelen zijn we nu al meer dan blij met het resultaat tot nu toe. Deze programma’s bevestigen nog eens dat we midden in de samenleving staan. Maar we hebben meer ambities. We zijn inmiddels druk met de voorbereidingen van een magazineprogramma en we werken ook al aan een programma met veel aandacht voor politieke achtergronden. Wellicht kan een van de laatste twee ook een TV programma worden.’

Vrijwilligers

Door deze uitbreidingen van de programmering is er weer plaats voor nieuwe vrijwilligers bij de Aros mediagroep. Bent u geïnteresseerd in politiek? Is sport uw passie? Of lijkt het u gewoon leuk om mee te werken aan lokale radio en televisie? Mail dan naar hoofdredactie at arosmediagroep.nl of kijk op www.youfm.nu.

You FM is in de ether te ontvangen rond 107 FM, op de kabel via 92.3 FM. Via internet: www.youfm.nu. You FM is samen met Regio TV Wijdemeren onderdeel van de Aros mediagroep.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 7