WIJDEMEERSE WEBKRANT
Actualiteit bij You FM
Wijdemeren, vr 15 februari 2008

Morgenmiddag zendt You FM een gevariëerd programma uit met actualiteiten en nieuwtjes.

persbericht

Deze week in het You FM weekend
zaterdag 12:00 - 15:00 uur

Gemengd koor geeft concert

Het Gemengd Koor Wijdemeren bestaat zestig jaar en zal dat gaan vieren met een concert op zondag 16 november. De vrijwilligers zijn al druk en enthousiast aan het repeteren. Voor het concert, waarbij professionele zangers en zangeressen de solo-partijen voor hun rekening zullen nemen, is geld nodig. Wil Groenwoudt, voorzitter van het koor zal zaterdagmiddag tussen 12:00 en 15:00 uur vertellen hoe het koor aan geld zal proberen te komen.

Rommelmarkt Kortenhoef

De Fuik in Kortenhoef is omgetoverd tot een rommelmarkt. You FM is erbij.

De Spot gaat verbouwen

De door Noord-Holland toegezegde subsidie voor de verbouwing van De Spot in Nederhorst den Berg is gekoppeld aan een termijn. Binnen een half jaar moet er een vergunning zijn en binnen een jaar moet er met de bouw worden gestart. Mevrouw Nel Hageman komt vertellen over de laatste ontwikkelingen rondom de Spot.

IJsclub Nederhorst

De voorzitter van de Nederhorstse ijsclub, dhr. Dijs, komt vertellen over de laatste ontwikkellingen rondom de ijsclub.

Boekenmarkt in 's-Graveland

Er is weer een boekenmarkt in de Hervormde Kerk van 's-Graveland. Naar verwachting zullen zo'n 10.000 boeken te koop worden aangeboden. You FM zal verslag vanuit de Hervormde Kerk doen.

Eindredacteur TV Wijdemeren

Esther Hartenberg is de nieuwe eindredacteur van TV Wijdemeren. Esther is werkzaam bij de NCRV en is bekend van haar columns in het huis-aan-huisblad de Wie Wat Waar. TV Wijdemeren zal medio maart gaan uitbreiden met diverse items en is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Esther komt vertellen over de plannen van TV Wijdemeren.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
1 gr.
windkr. 3