WIJDEMEERSE WEBKRANT
Redacteur TV Wijdemeren
Wijdemeren, ma 11 februari 2008

TV Wijdemeren heeft Esther Hartenberg aangetrokken als eindredacteur. Zij wil korte items gaan maken voor het TV station.

Esther Hartenberg heeft ruime media-ervaring. Zij werkte voor het programma Blinq van de EO. Nu werkt zij voor de NCRV. En zij schrijft regelmatig een column in de WieWatWaar.

persbericht

Items voor TV Wijdemeren in ontwikkeling
Esther Hartenberg nieuwe eindredacteur

TV Wijdemeren, onderdeel van de Aros mediagroep, is druk bezig met de ontwikkeling van korte items voor het lokale tv-station. Esther Hartenberg is aangetrokken als eindredacteur en presentatrice.


Esther Hartenberg

Esther is als redacteur werkzaam bij de NCRV en plaatselijk bekend van haar columns in het huis-aan-huis-blad de Wie Wat Waar. Ze is enthousiast over de mogelijkheden voor TV Wijdemeren: ,,Het is de kunst goed gebruik te maken van het feit dat je lokaal bent. De landelijke televisie biedt alle programma's die mensen maar willen zien. Maar de kans dat zo'n ploeg bij jou in de straat staat, is klein. Met TV Wijdemeren kunnen we wel dichtbij de mensen komen.''

Hoe de items er precies uit gaan zien, blijft nog even geheim. Hartenberg: ,,Het wordt een mix van grappige, luchtige reportages, actualiteiten en interviews. Ga er maar vanuit dat elke Wijdemeerder aan het woord kan komen. Je komt ons op straat tegen en we kunnen zomaar voor je deur staan!''

TV Wijdemeren biedt op dit moment tekst-tv met het laatste nieuws uit de regio. Medio maart gaan de maandelijkse uitzendingen van start. Mensen die het leuk vinden om redactioneel, productioneel of technisch mee te werken, kunnen contact opnemen met Esther Hartenberg door een e-mail te sturen naar esther.hartenberg at arosmediagroep.nl.

TV Wijdemeren is op het Casema kabelnet te ontvangen op kanaal 45 of 663,25 MHz. TV Wijdemeren is samen met You FM onderdeel van de Aros mediagroep, www.arosmediagroep.nl.

AROS Mediagroep

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 2