WIJDEMEERSE WEBKRANT
Afscheid Esther Luijer
Wijdemeren, vr 19 december 2008

Gisteren nam raadslid Esther Luijer afscheid van de raad. Het gezinsleven eist haar tijd op.

Eshter Luijer (CDA) uit Kortenhoef was indertijd het jongste raadslid dat de Wijdemeerse raad op 28 maart 2002 binnenkwam. Haar aandachtsgebieden in het raadswerk waren jeugd, verenigingen en sociale zaken.


Theo Reijn (fractievoorzitter CDA) met Esther Luijer.

Op 11 maart van dit jaar werd haar dochter Suzanne geboren. Zij wil zich meer op haar gezin richten en deelde daarom op 27 oktober mee de raad te zullen verlaten. Gisteren was het zover.

Zij werd toegesproken door burgemeester Don Bijl en kreeg namens het gemeentebestuur een afscheidscadeau. Zelf hield zij een mooie toespraak, waarin zij het raadswerk vergeleek met een reis. Op reis heb je een koffer nodig waarin al datgene zit wat je op reis nodig hebt. Ben je wat vergeten dan zijn daar de collega's en de ambtenaren die je verder helpen. Op je reis kom je soms in onherbergzaam gebied, maar dan is daar Don Bijl, de resileider, die het gezelschap weer in de bewoonde wereld brengt.


Zus Gerrie en Vader Luijer zitten het aan te kijken.

Zij zal in januari worden opgevold door Kees Haverkamp, voormalig medewerker van de gemeenten Nederhorst den Berg en later Wijdemeren, maar nu vrij om raadslid voor het CDA te worden.

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
6 gr.
windkr. 2