WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vier schildertechnieken
Kortenhoef, vr 29 augustus 2008

Op zondag 7 september opent beeldend kunstenaar Will Kellermann haar expositie-atelier. Er zijn schilderijen te zien in vier verschillende technieken.

persbericht

Atelier Will Kellermann
variaties in vier schildertechnieken

Na een zomerpauze opent beeldend kunstenaar Will Kellermann weer de deuren van haar expositie-atelier. Op zondag 7 september zijn er schilderijen te zien, met vele onderwerpen in vier verschillende technieken.


silkcolor© "Hortence", formaat 30x30 cm

Olieverven: de impressionistische verbeelding van havens en landschappen.
Pastels: de warmte van Toscane en de kleurrijke losse toets van romantische modelschilderingen.
Aquarellen: de spontaniteit van dromerige landschappen en tuinen, van bloemen die je zou willen plukken.
Silkcolors ©: pièce de résistance van Will Kellermann. Welke kunstenaar in ons land schildert zo glansrijk op zijde. Unieke doeken met een opvallend rijke uitstraling, geschilderd op een ondergrond van zuivere zijde, met speciale verf in een intens kleuren gamma. Vaak brengt Kellermann hiermee een ode aan de vrouw, met al haar emoties, met haar kracht ook. Premier Balkenende zei het bij de huldiging van de atletes die de medailles behaalden: "Girlpower".
Wie naar deze flamboyante silkcolors© kijkt, voelt de kracht van licht en vorm en kleur. Silkcolors© schijnen te stralen, waardoor ze een positief stemmend lichtpunt zijn in het interieur.

Variatie: ook in formaten en lijsten, zodat ieder schilderij een mooie verpakking heeft, klaar om op een geschikte plek in huis te hangen, een plek om steeds meer van te gaan houden.

Will Kellermann nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in de wondere wereld van het "zien", en geeft u desgewenst graag uitleg hoe een schilderij in een bepaalde techniek tot stand komt.

De expositie is open op zondag 7 september van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Kellermann geeft ook lessen en workshops in hier boven genoemde vier schildertechnieken in haar atelier aan huis en start daarmee op woensdag 24 september en donderdag 25 september.

Informatie en expositie-atelier:
Will Kellermann, Zuwe 22 B, (vlakbij de jachthaven).
1241 Kortenhoef, 035 - 6561738
www.willkellermann.com

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 2