WIJDEMEERSE WEBKRANT
Twijfel over Subsidie
Kortenhoef, do 3 april 2008

Bob Colijn was blij te lezen dat het college aan het comité Dorpsplein Kortenhoef een waarderingssubsidie toekent. Toch heeft hij zijn twijfels.

ingezonden brief

Geachte Redactie van de WWK,

Weth. Wim Neef zegt toe aan dhr. Kreuning dat wij als Comite Dorpsplein een waarderingssubsidie ?? krijgen. Is dit een 1 april grap of moeten wij dit bloedserieus nemen.

Daarmede zijn wij dan natuurlijk bijzonder blij, echter wel vreemd dat  wij niet rechtstreeks daarvan op de hoogte zijn gesteld, bijv. in de brief van de Gemeente en of als reactie op onze brief aan de Raad en bijv. mijn bijdrage in de WWK met oproep aan de Raad. Zie ook de Wie Wat Waar van gisteren met foto op Voorpagina.

Het was voor ons aardiger geweest als wij dat rechtstreeks van dhr. Wim Neef te horen hadden gekregen, maarja een gegeven paard moet je natuurlijk niet in de bek kijken.

Mogen wij als Comite ook vernemen van dhr. Wethouder Wim Neef hoe hoog dat bedrag is ??? 

Als het geen 1 april mop kan onze dag natuurlijk niet meer stuk en kunnen wij verder met onze plannen en voorbereiding voor dit prachtplan wat voor veel bewoners van ons Dorp een belangrijke bijdrage kan leveren.

Mvrgr.
Bob J. Colijn
Kortenhoef
Lid van het Comite Dorpsplein

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
11 gr.
windkr. 3