WIJDEMEERSE WEBKRANT
Poll, Puffen en Paling
Wijdemeren, do 17 mei 2007

Het gaat goed met de poll over de randweg. De Drie Dorpenloop en het NK Palingroken mogen zich verheugen in een flink aantal inschrijvingen.

Poll

De poll over de aanleg van een randweg om de verkeersdruk in 's-Graveland te verminderen wordt goed gebruikt. Dagelijks wordt er nog flink gestemd. De verhouding is vrijwel constant. tweederde van de stemmen is voor de aanleg van een randweg, één derde is tegen. Op dit moment (do, 17 mei, 12.00 uur) zijn er 358 stemmen uitgebracht. 227 voor, 124 tegen en 7 geen mening. De poll (op de homepage van de WWK) blijft staan tot en met 31 mei.

Drie Dorpenloop

Tot en met 22 mei kan men zich nog via de website van de Drie Dorpenloop inschrijven voor de loop op 3 juni. Omdat het inschrijfgeld na die datum niet meer vooraf overgemaakt kan worden sluit de internetinschrijving tien dagen voor de loop. Er kan daarna alleen nog ter plaatse in sporthal De Fuik op de dag zelf ingeschreven worden. Het voordeel van inschrijven via internet is dat uw inschrijving veel sneller verloopt. Er komen nu per dag een stuk of tien inschrijvingen binnen, waarmee het evenement bij voorbaat al goed bezocht lijkt te gaan worden. U kunt 3, 7, 12 of 21 kilometer hardlopen.

NK Palingroken

De internetinschrijving voor het Nederlands Kampioenschap Pailingroken op 1 september had last van wat technische problemen die nu opgelost zijn. Ook daar komen de eerste inschrijvingen nu binnen uit het hele land. Wilt u mee strijden om het Nederlands kampioenschap Palingroken in Kortenhoef, dan kunt u zich inschrijven via de website.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
14 gr.
windkr. 2