WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunstgras en Kleedruimte
Wijdemeren, za 16 juni 2007

De voetbalclubs van Loosdrecht en 's-Graveland kunnen blij zijn. Een kunstgrasveld en een nieuwe kleedruimte. Dat zit eraan te komen.

persbericht

Kunstgras en nieuwe kleedaccommodatie voor voetbalverenigingen

Voor de voetbalverenigingen SV 's-Graveland en SV Loosdrecht was het dinsdagavond 12 juni een positieve avond. De commissie Maatschappelijke Zaken adviseerde positief over de aanleg van een kunstgrasveld bij voetbalvereniging SV Loosdrecht en nieuwbouw van de kleedaccommodatie van voetbalvereniging SV 's-Graveland. De gemeenteraad neemt op 5 juli a.s. een besluit.

Kunstgras

Al geruime tijd kampt SV Loosdrecht met een tekort aan een wedstrijdveld en een trainingsveld door de groei van het aantal zeven- en elftallen. Een nieuw kunstgrasveld zal deze capaciteitsproblemen oplossen. Vooruitlopend op het raadsbesluit heeft de commissie het goed gevonden alvast te beginnen met de werkzaamheden, zodat het veld zo snel mogelijk aangelegd kan worden.

Nieuwe kleedaccommodatie

De bestaande kleedaccommodatie van SV 's-Graveland is in slechte staat. In afwachting van de nieuwbouw verricht de gemeente de noodzakelijke reparaties, zodat de veiligheid van de gebruikers gegarandeerd is. Vóór het begin van het voetbalseizoen 2008/2009 wil de gemeente de nieuwe kleedkamers in de vorm van elementenbouw realiseren. In overleg met de SV 's-Graveland zal hiervoor een Programma van Eisen worden opgesteld, zullen bouwschetsen worden gemaakt en offertes worden opgevraagd.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
-
- gr.
windkr. -