WIJDEMEERSE WEBKRANT
IJskoorts?
Wijdemeren, wo 19 december 2007

Het aantal bezoekers van de WWK loopt op. Altijd als er ijs in de lucht hangt is dat zo. Maar, er kan nog niet geschaatst worden.

Vanmiddag zag de redactie voor het eerst kinderen op het ijs. Niet echt veilig, want enkele tientallen meters verder gaapte nog een groot wak.


12 januari 2003

Maar.., het was vandaag de hele dag niet boven het vriespunt. Dus nemen de ijskriebels toe. Dat zien wij ook aan het aantal bezoekers. In een ijsperiode tikken mensen uit heel Nederland blind kortenhoef.nl of ankeveen.nl in om te zien of er geschaatst kan worden. Nog niet.

Schaats- en Hardrijdersvereniging De Vijf Dorpen

Weerstation De Arend

Jos Werkhoven van Weerstation De Arend is een enthousiaste schaatser. Hij volgt het weer op dit soort dagen met arendsogen. Voor meer details over het ijs in Wijdemeren en de ontwikkelingen kunt u zijn dagelijkse videoweerbericht bekijken. U hoort het dan uit de eerste hand.

IJsclubs

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Daarvoor zijn wij afhankelijk van de medewerking van de Bergse, Ankeveense, Loosdrechtse en Kortenhoefse ijsclubs. Bij deze dan ook het verzoek aan die clubs om hun eventuele nieuws over schaatsmogelijkheden en -onmogelijkheden te sturen naar webkrant@wijdemeren.com, of door middel van de reactieknop.

Websites

De websites van de clubs vindt u hier:

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-2 gr.
windkr. 2