WIJDEMEERSE WEBKRANT
Pinksteren: Jagthuisfestival
Horstermeer, di 24 april 2007

In het Pinksterweekend vindt het derde JagthuisFestival plaats met een ontdekkingstocht naar de kamermuziek uit de vorige eeuw.

persbericht

De folder van het JagthuisFestival is uit

In het Pinksterweekend vindt het derde JagthuisFestival plaats. Het JagthuisFestival is een jaarlijks terugkerend lente festival met een ontdekkingstocht naar de kamermuziek uit de vorige eeuw.

Dit jaar is muziek te horen uit de jaren 20 van de 20e eeuw. In drie dagen hoort u muziek uit het Berlijn, Parijs en Amerika van die dagen. Componisten wiens werken toen op vele concertprogramma's stonden waren bijvoorbeeld Kurt Weill en Hanns Eisler, Francis Poulenc en Albert Roussel, Heitor Villa-Lobos en Darius Milhaud. En die muziek herleeft in Het Jagthuis. Er is een prachtige folder uitgekomen waarin alle details zijn na te lezen. Hebt u daar belangstelling voor, dan kunt u die aanvragen via de mail: stal@jagthuis.nl of telefonisch: 0294-252609. Op de website staat ook het volledige festival programma: www.jagthuis.nl . Het JagthuisFestival over de "Roaring Twenties" vindt plaats van zaterdag 26 mei tot en met maandag 28 mei.

bron
persbericht
foto
Jagthuis
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
23 gr.
windkr. 3