WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeugdvoetbal in Den Berg
Nederhorst den Berg, za 7 april 2007

Op vrijdag 13 april is er een ouderkindtoernooi en op woensdag 18 april het schoolvoetbalkampioenschap bij de VV Nederhorst.

persberichten

Ouderkindtoernooi bij VV Nederhorst

Op vrijdag 13 april 2007 worden er op de velden van voetbalvereniging Nederhorst weer een flink aantal pittige voetbalwedstrijden gespeeld. De kinderen tegen de ouders.

Laat je je kind nu wel of niet winnen? Kan je nog wel winnen van je kind? Laat je je vader dit jaar dan nog een keertje winnen? Hoe vaak zal ik mijn moeder vanavond door haar benen spelen? Allemaal vragen waar uiteindelijk na 2x20 minuten een antwoord op gevonden zal worden. Elk jeugdteam bindt nl. de strijd aan met hun vaders en moeders. Bij de dwergen en de F pupillen strijden de moeders tegen hun kinderen. Vanaf de E pupillen tot de A junioren voetballen in principe de vaders tegen hun kinderen. Het belooft zoals elk jaar ook dit keer weer een spektakel te worden. Wilt u niet wachten op de fotoreportage op de website www.vvnederhorst.org , kom dan gezellig kijken en moedig uw favorieten aan. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en duren tot 21.40 uur.

Schoolvoetbalkampioenschap
Nederhorst den Berg 2007

Voor het eerst sinds jaren binden de drie basisscholen uit Nederhorst den Berg, dit jaar de strijd aan om het schoolvoetbalkampioenschap van Nederhorst.

Het is organisator voetbalvereniging Nederhorst gelukt om alle drie de scholen te laten meedoen. Op woensdagavond 18 april a.s. wordt er in een halve competitie gestreden om dit kampioenschap en de "Frits Snel wisselbeker". Het is de bedoeling om van dit evenement (weer) een jaarlijks terugkerend kampioenschap te maken. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 18.00 uur en gaat tussen de Jozefschool en de Meester Kremerschool. Daarna speelt de Jozefschool tegen de Warinschool en de laatste wedstrijd zal gaan tussen de Jozefschool en de Meester Kremerschool. Aansluitend is de prijsuitreiking. Alle wedstrijden duren 2x20 minuten.

bron
persberichten
foto
---
auteur
persberichten
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
13 gr.
windkr. 2