Schele Hoofdpijn
Kortenhoef, 23 oktober 2006

U wordt misschien een beetje hoorndol van de wisselende kleurstellingen van de WWK. Onze excuses daarvoor. Het gaat voorbij.

Nadat de WWK een jaar of vijf hetzelfde uiterlijk had werd het tijd voor een opfrisser. Tegelijkertijd gaf dat ons de mogelijkheid om onder water wat aan de techniek bij te schaven die het onderhoud wat gemakkelijker moet maken. Omdat die aanpassingen doorwerken op veel plaatsen in de WWK is dat een grote klus.

Die twee dingen lopen op dit moment nog door elkaar heen. Toch gaat het nieuws gewoon door en blijven wij de dagelijkse berichten natuurlijk plaatsen. Het gevolg is dat u de afgelopen twee weken geconfronteerd wordt met onze pogingen om de WWK zowel technisch als qua uiterlijk te verbeteren. Met mooie theorie over kleuren, kleurenwielen, warme en koude kleuren kiezen wij een kleurstelling. Dat leidt soms tot een verbetering die bij nader inzien geen verbetering is. (En soms komen op een aanpassing zowel zeer positieve, als zeer negatieve reacties bij ons binnen.) Het blijft naar verwachting nog een weekje iedere morgen een verrassing wat er nu weer van gebakken is.

Schele Hoofdpijn

Onze excuses als u er een beetje hoofdpijn van krijgt. We proberen het helemaal goed te krijgen. Eén ding is zeker. Het gebruik van de WWK, zoals u dat al jaren gewend bent, verandert voorlopig niet, u zult niet verdwalen in de opzet van de WWK. En als de opzet grondig zou veranderen, dan kondigen wij dat ruimschoots van tevoren aan.

Redactie Wijdemeerse Webkrant

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann