WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gert Zagt: Correcties
Loosdrecht, 9 november 2006

Gert Zagt, van Dorpsbelangen Loosdrecht, corrigeert ons. Hij legt, terecht, de vinger op een paar onjuistheden.

(In het eerste artikel over de begrotingsbehandeling stond een fout die vaker gemaakt wordt in de WWK. Wij haalden DBW en DBL door elkaar. Er stond Gert Zagt van Dorpsbelangen Wijdemeren. Dat moest uiteraard zijn Gert Zagt van Dorpsbelangen Loosdrecht. In het stukje over gistermiddag en de uitslag van het begrotingsdebat stond dat ook de riool- en afvalstoffenheffing met 1,5% omhoog gingen. Dat is onjuist het geldt alleen voor de OZB. De fouten zijn inmiddels gecorrigeerd. red. WWK)

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden brief

Beste redactie,

Er gebeurt wat deze dagen! Voor velen en eerlijk gezegd ook voor ons was het af en toe niet meer te volgen. Een hele lang saai tweede begrotingsdeel. Totaal geen levendig debat, voorlezen uit eigen vraag en antwoorden. Niet het lef om als partij zelf standpunten in te nemen. Alles bij elkaar zo'n twee uur schorsing. Daarom hebben wij als DBL gisteren voor het grootste deel ons mond maar gehouden. Kortom, voor de pers, het publiek en voor ons  drie keer niks.

Maar er worden door de pers ook nog verkeerde conclusies getrokken!
De rioolheffing gaat namelijk wel omhoog met 189.000,-- extra.
De afvalstoffenheffing gaat ook omhoog met 60.000,-- extra.
De VVD stelde geen invoering van forensenbelasting voor, maar stelde een onderzoek voor naar invoering van forensenbelasting per 1 januari 2008, met een taakstellende opbrengst van 75.000,--.

Nu maar hopen dat de raadsleden wel wisten waar zij mee instemden ...............

En voor de rest: ik ben nog steeds Gert Zagt van DBL (DorpsBelangen Loosdrecht), of is uw verschrijving in het artikel "PvdA: 11% OZB verhoging" een hint? 

Ik hoop dat we van u nog de gelegenheid krijgen onze opstelling tijdens de Algemene Beschouwingen 2007 toe te lichten, maar wil eerst graag even de batterij opladen!

Met vriendelijke groet,
Gert Zagt
Dorpsbelangen Loosdrecht

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
ing. brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann