Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Horstermeer op de Agenda

Wijdemeren, 1 maart 2006

De bewonersvereniging van de Horstermeerpolder laat van zich horen om de toekomst van de polder op de politieke agenda van de komende vier jaar te houden.

Ingezonden Bericht

Beste Wijdemeerse Webkrant,

Zoals u weet hebben wij alle 7 politieke partijen vragen gesteld omdat de bewoners van de Horstermeerpolder aan de vooravond staan van een mogelijke ingrijpende verandering van hun woon- en werkomgeving. Deze veranderingen zullen zeer waarschijnlijk voor een belangrijk deel besproken, besloten en vastgelegd worden door Gemeenteraad en B&W in de komende 4 jaar.

We hebben alle partijen gevraagd wat hun mening is over problematiek, onderzoeken en oplossingen. Maar ook wat elke partij voor neemt te gaan doen in de komende 4 jaar.

We zijn verheugd te melden dat alle partijen hiervoor tijd genomen hebben en uitgebreid op onze vragen zijn ingegaan. Bewoners en andere geinteresseerden kunnen alle antwoorden nalezen op onze website. We hebben ook een oproep gedaan aan het college om de polderbewoners te vertellen wat ze de afgelopen 4 jaar gedaan en bereikt hebben voor ons.

We hopen ook hier op korte termijn antwoord te vernemen. Een van de bewoners heeft een web-log geopend http://horstermeer.web-log.nl/ waar gereageerd kan worden.

Met vriendelijke groet,

namens bestuur Bewonersvereniging Horstermeerpolder,
Patricia Nieuwendijk, secretaris.


De wekelijkse nieuwsbrief Sneeuw Half bewolkt Harde wind Naar volgende bericht