Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht krijgt te Weinig

Wijdemeren, 21 mei 2006

Loosdrecht is, ondanks dat het drie keer een voorsprong nam, niet verder gekomen dan een gelijkspel tegen Valleivolgels.

Ingezonden Verslag

Loosdrecht krijgt te weinig

In een enerverende wedstrijd is Loosdrecht ondanks dat het drie keer een voorsprong nam niet verder gekomen dan een gelijkspel in de tweede ronde van de nacompetitie voor een plaats in de eerste klasse. Het gelijke spel betekent dat beide ploegen a.s. donderdag moeten winnen om de finalewedstrijd die op zaterdag op neutraal terrein zal worden afgewerkt te kunnen spelen.

Loosdrecht moest in de tweede ronde van de nacompetitie aantreden tegen Valleivogels. Een ploeg die op de tiende plek is geëindigd in de eerste klasse en zodoende in de tweede ronde moest instromen om lijfsbehoud te realiseren. Nadat een geweldige regenbui de wedstrijd in eerste instantie nog had opgehouden ging deze vanaf de eerste minuut helemaal los. Valleivogels startte furieus en legde veel druk naar voren en nam al vroeg veel risico's achterin. Daar profiteerde Loosdrecht van en al na drie minuten was het behalve de mee afgereisde Loosdrechtsupporters erg stil op het sportpark in Scherpenzeel. Said Akchich schoot een diepe bal van Johan Krottje beheerst binnen en dat kon Loosdrecht goed gebruiken. Valleivogels zette na de goal nog maar een tandje bij en zo ontstond een wedstrijd in een geweldig tempo waarbij Valleivogels druk zette maar Loosdrecht met snelle uitvallen de ploeg was die de kansen kreeg. Uiteindelijk was het toch Valleivogels dat loon naar werken kreeg door de 1-1 te socren. Die 1-1 was ook zo weer 2-1. Said Akchich die het deze wedstrijd geweldig op zijn heupen had legde aan uit de tweede lijn en weer was er een voorsprong voor de oranjehemden.

Kennelijk gebeurde er even niet zo veel op het veld.
Bellen, naar het plafond kijken, opzij kijken....., maar niet naar het spel.

En dat was een tik waar Valleivogels even geen raad mee wist. Het had ook zoveel krachten verspeeld dat het een tempo lager moest gaan spelen en toen Loosdrecht met name in de tweede helft ook nog de organisatie in balans had was Valleivogels eigenlijk niet bij machte om weer in de wedstrijd te komen. Daar zorgde uiteindelijk de goalie van Loosdrecht wel voor. Een diepe bal werd door de uitkomende keeper in de schoenen van een tegenstander geschoven die de bal snel kon binnen schieten en de gelijke stand weer een feit was. De 2-2 was een domper maar de moed zakte niet in de schoenen. Integendeel, meer en meer ging Loosdrecht aanspraak maken op een verdiende voorsprong en die kwam ook. Via een geweldig opgezette aanval over links was het weer Said Akchich die binnenschoot en de 3-2 voorsprong daar. Maar ook die zou geen stand houden.

De gifbeker moest blijkbaar helemaal leeg. Ver in blessuretijd zou een verwoestende knal de 3-3 betekenen. Een kans die werd geboden na een communicatiefout die dus feilloos werd afgestraft. Een gelijkspel was dus het eindresultaat. Een uitslag waar Loosdrecht in deze uitwedstrijd vooraf voor had getekend. Maar waarbij het op basis van de wedstrijd duidelijk tekort kreeg. A.s. donderdag, te weten Hemelvaartdag valt dus de beslissing. De wedstrijd vangt aan op sportpark Hallinckveld om half drie.

De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Bewolkt Half bewolkt Matige wind 16º Naar volgende bericht