Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Kortenhoef was ook Leuk!

Wijdemeren, 2 mei 2006

Dirk van den Broek uit Kortenhoef vindt dat er te weinig aandacht was voor Ankeveen en Kortenhoef op Koninginnedag.

Wij vragen uw begrip. De WWK heeft geen legertje journalisten dat uitzwermt over heel Wijdemeren. Wij hebben anderhalve man. De paardenkop hebben wij niet. (Zoals het gezegde: anderhalve man en een paardenkop zegt.) Met die beperkte middelen proberen wij toch zoveel mogelijk nieuws te pakken te krijgen. Vaak helpen inwoners van de dorpen ons daarbij. Men stuurt een berichtje, verslagje of een foto naar de WWK. Blijf dat vooral doen.

Op koninginnedag was die man, zonder de halve en zonder de paardenkop, eerst naar Loosdrecht en daarna naar Nederhorst den Berg gegaan, om daarna de foto's te bewerken, een stukje te schrijven en dat in de WWK te plaatsen. En dan is het wel weer mooi geweest.

Enfin. Vandaag stond er een boze ingezonden brief in de Gooi- en Eemlander dat de krant geen enkele aandacht had besteed aan het bezoek van de Koningin aan Almere. Dat is nog eens andere koek....

Reactie

Beste redactie,

Jammer dat er geen impressie gemaakt is van  Koninginnedag van de dorpskernen van Ankeveen en Kortenhoef ! (daar was ook heel wat te beleven !)

Onze gemeente bestaat toch ook uit deze dorpskernen, en ik mis de boom die gepland is op het Wilhelminahof hoek Emmaweg !

Met vriendelijk groet
Dirk van dan Broek


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 17º Naar volgende bericht