Rik Jungmann

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Receptie OCW

Wijdemeren, 9 januari 2006

Het Ondernemerscollectief Wijdemeren (OCW) hield vanavond haar nieuwjaarsreceptie. Er waren opvallend veel politici op afgekomen.

De campagne is op stoom. Waar dat maar kan laten de politici hun gezicht zien. Bij de receptie in Het Wapen van Amsterdam in 's-Graveland leidde dat tot een hogere aanwezigheid van lokale politici dan van ondernemers/leden. Ook het college gaf uiteraard acte de présence.

Met ingang van 1 januari is het OCW omgevormd van een federatie tot een vereniging. De voornalige bedrijvenverenigingen van de oude kernen zijn nu opgegaan in het Wijdemeerse Collectief. Uitzondering is de Loosdrechtse OKL, die wel aan de wieg van het OCW stond, maar er later weer uit stapte en nog steeds zelfstandig is.

Nieuw Bestuur

Met de komst van de vereniging is er ook een gedeeltelijk nieuw bestuur gevormd. Jan Goudberg blijft de voorzitter, Peter Landwaart blijft de secretaris. De volledige gegevens zijn te vinden op de website van het OCW.


Rin van der Molen ontvangt bloemen uit
handen van OCW-voorzitter Jan Goudberg

Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om Rin van der Molen als aftredend bestuurslid in het zonnetje te zetten. Jan Goudberg bedankte hem voor de inspanningen die hij geleverd heeft en overhandigde hem en grote bos bloemen.


Rin van der Molen

Jan Goudberg

In zijn bedankspeech sprak Rin van der Molen de hoop uit dat het OCW zal groeien en bloeien. Ook zei hij te hopen dat de Loosdrechtse ondernemers zich op termijn weer zullen aansluiten bij het OCW, om zo gezamenlijk de belangen van het Wijdemeerse bedrijfsleven te kunnen behartigen.

Recent is Rin van der Molen (de bakker uit Nederhorst den Berg), die gestopt is met de bakkerij, door de werkgeversorganisatie van de bakkers gekozen als voorzitter.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil Naar volgende bericht