WIJDEMEERSE WEBKRANT
Blij met Casema
Wijdemeren, vr 22 december 2006

Marco Ruiter is meteen na de oplevering van het nieuwe digitale Casema netwerk klant geworden. Hij kan het iedereen aanraden.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Allereerst natuurlijk fijne dagen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar toegewenst ! Ik hoop in het nieuwe jaar weer veel van jullie pagina te mogen "genieten".

De laatste tijd zie ik een aantal berichten voorbij komen met ontevreden reacties over Casema en het kabelnet.

Het kabelnet was inderdaad verouderd en de klachten waren terecht.
Echter de klachten over het net aangelegde nieuwe kabelnet vindt ik vooralsnog onterecht!

Vernieuwing is verandering en daar hoort natuurlijk het opnieuw instellen van de TV en radio zenders bij wat niet voor iedereen even makkelijk is.

Maar nu wil ik Casema wel even complimenten geven over het nu aangeboden product.

Vorige week heb ik de digitale ontvangers in mijn huis aangesloten.
Superieur beeld ! Veel kanalen (zeker met de extra diensten waar je 2 weken lang gratis van mag genieten). Telefonie en Internet werkte ook vlekkeloos, direct bij aansluiten met snelheden zoals beloofd.

Mijn digitale ontvanger op Casema heeft nog geen storing gegeven. Dit in tegenstelling tot Digitenne welk bij de eerste beste brommer door de straat al storing gaf. (Erg irritant als je tijdens een film in een spannend stuk zit met volume op standje "niet leuk voor de buren"). Ook hoef ik niet zo'n lelijke schotel aan mijn huis, die sier ik liever anders.

Dus bij deze eindelijk een pluim voor Casema. En ja het werd inderdaad eens tijd dat ze wat goeds aan gingen bieden. Maar ik kan het iedereen zeker aanraden!

Met vriendelijke groet,

Marco Ruiter
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief