WIJDEMEERSE WEBKRANT
Lintje voor H.C. de Haan
's-Graveland, za 16 december 2006

De heer H.C. de Haan uit 's-Graveland kreeg vanavond uit handen van burgemeester Don Bijl een lintje. Hij werd Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De uitreiking vond plaats om 21.00 uur in De Herberg in Nederhorst den Berg.

persbericht

Lintje voor de heer H.C. de Haan uit 's-Graveland

De heer H.C. de Haan uit 's-Graveland heeft op zaterdag 16 december 2006 uit handen van Burgemeester Bijl een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse korpsavond van de Brandweer Wijdemeren. De heer De Haan nam daar afscheid van het korps.

De heer De Haan (55 jaar) was 33 jaar verbonden aan de vrijwillige brandweer. In 1973 begon hij als vrijwilliger bij het brandweerkorps van 's-Graveland. De heer De Haan staat bekend om zijn grote bekwaamheid op het gebied van het brandweerwerk. Hij voelt zich sterk verbonden met 'zijn' korps, is zeer enthousiast en draagt bij aan een goede samenwerking tussen de brandweercollega's. Door zijn inzet heeft hij jarenlang een waardevolle bijdrage geleverd aan de veiligheid binnen de gemeente.

Kwalificatie

Het Kapittel voor de Civiele Orden kwalificeert de heer De Haan als "iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen en anderen heeft gestimuleerd".

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief