WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bijl onthult Informatiebord
Oud Loosdrecht , do 7 december 2006

Op 18 december onthult burgemeester Don Bijl naast makelaar Veerman een informatiebord over het Dorpscentrum.

persbericht

Op 18 december:
onthulling bord over nieuw dorpscentrum Oud-Loosdrecht

Burgemeester Don Bijl gaat op 18 december a.s. een informatiebord onthullen over het toekomstige nieuwe dorpscentrum in Oud-Loosdrecht. Het bord komt ter hoogte van het nieuw te realiseren dorpscentrum, direct naast makelaar Veerman. Het is een eerste zichtbare stap op weg naar realisatie van het plan. De onthulling vindt plaats om 15.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom!

Ook de procedures om het nieuwe dorpscentrum te kunnen realiseren komen nu echt op gang. In januari ligt het nieuwe bestemmingsplan voor het project voor iedereen ter inzage. De gemeente kondigt de inspraakperiode op woensdag 24 januari a.s. aan in de lokale huis-aan-bladen.

Informatieavond op 16 januari

Samen met de Adviesgroep Dorpscentrum organiseert de gemeente op dinsdag 16 januari een informatieavond over het project in Ottenhome. De informatieavond begint om 20.00 uur. Komt u ook? Naast het bestemmingsplan staat de inrichting van de openbare ruimte op de agenda. Belangstellenden kunnen deze avond hun reactie geven op de eerste inrichtingsschetsen van het dorpsplein en de winkelstraten. De schetsen zijn vanaf begin januari al te zien op www.wijdemeren.nl . Daar vindt u ook nu al uitgebreide achtergrondinformatie over het project dorpscentrum Oud-Loosdrecht. Zoek in het Digitaal Loket op: 'dorpscentrum'.
bron
persbericht
foto
---
auteur
Comm. Wdm
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief