Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Paardenpoep valt mee

Loosdrecht, 6 november 2005

Jan Bakker uit Loosdrecht vindt dat het best meevalt met de paardenpoep in Loosdrecht.

Reactie

Paardenpoep  een probleem? daar ben ik het gedeeltelijk mee eens en sluit mij gedeeltlijk aan bij het artikel van C Lam.

Alleen de ruiters hebben hierbij toch een verantwoording vind ik, de ruiters die op fietspaden, voetpaden, parken, woonerven en winkelgebieden rijden die mogen ze direkt een boete geven want daar hoort een paard niet. Maar op de openbare rijbaan mogen ze van mij wel lopen en ook mesten paarden zijn herbivoren en eten alleen plantaardig dus deze mest is minder vies als hondenstront. Ook denk ik dat het een lust is voor de vogelliefhebber, want er zijn veel vogels die het een lekkernij vinden en het graag doorzoeken of er nog iets lekkers in zit.

Verder denk ik dat de mensen die zo zeuren over de paardenmest niet van oorsprong uit Loosdrecht komen, en aangezien hier in de gemeente nergens een bord hangt dat het verplicht is voor deze mensen om hier te wonen, kunnen die ook weer rustig vertrekken en terugkeren naar waar ze wel vandaan komen en geen last hebben van paarden.

Ook kan ik mededelen dat deze paarden bezitters de maatschapij aardig steunen aan werkgelegenheid en niet te vergeten de afdracht van BTW voor alles wat zij nodig hebben voor hun viervoeter. zo heeft ieder een hobby en dat moet ook zo blijven en dat geld dus ook voor ons vliegveld want die worden ook al genoeg dwars gezeten.

Jan Bakker
Loosdrecht 


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 13 Naar volgende bericht