Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Herstart Dorpscentrum

Loosdrecht, 30 mei 2005

Op 8 juni is er een informatieavond in het gemeentehuis voor Loosdrechters en anderen over nieuwe plannen en een herstart voor het dorpscentrum Oud-Loosdrecht.

Persbericht

8 juni: startbijeenkomst plan nieuw dorpscentrum Oud-Loosdrecht

Het college van burgemeester en wethouders organiseert op woensdag 8 juni a.s. een startbijeenkomst over een nieuw plan voor dorpscentrum Oud-Loosdrecht voor belangstellenden en omwonenden. Het gaat hierbij om de ontwikkeling van de Bornholm- en Irenekavel aan de Oud-Loosdrechtsedijk. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis onder leiding van burgemeester Don Bijl.

Het college heeft in de notitie “Piketpalen” aangegeven hoe het college tot een nieuw plan wil komen. Het college wil dat doen op open en transparante wijze waarbij ook belanghebbende omwonenden betrokken worden. Daarnaast worden omwonenden en belangstellenden van de ontwikkeling op de hoogte gehouden via de gemeentelijke website en de lokale media. Tijdens de bijeenkomst op woensdag 8 juni wordt uitleg gegeven over het verloop van het project en de manier waarop belangstellenden eventueel kunnen participeren.

De notitie “Piketpalen in ontwikkelingen dorpscentrum Oud-Loosdrecht” is te downloaden vanaf www.wijdemeren.nl . Ga naar het Digitaal Loket en zoek op “piketpalen”.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Windstil 15º Naar volgende bericht