Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Zaterdag Sponsorloop AziŽ

Loosdrecht, 6 januari 2005. U kunt komende zaterdag in Loosdrecht geld voor AziŽ bijeen lopen, samen met burgemeester Don Bijl. U wordt weggeschoten door wethouder Yvonne Siemons.

Persbericht

Burgemeester Bijl en wethouder Siemons steunen
sponsorloop voor AziŽ in Loosdrecht op zaterdag 8 januari

Zaterdag 8 januari van 9.00 tot 10.00 uur is er een sponsorloop voor volwassenen in Nieuw-Loosdrecht. Tweederde van het geld dat deze loop opbrengt gaat naar giro 555, eenderde naar een kleinschaliger project in Sri Lanka. Burgemeester Bijl ondersteunt deze actie door zelf aan de sponsorloop deel te nemen. Wethouder Siemons geeft om 9.00 uur op de hoek Jan Steenlaan/ St. Annapad het startschot.

Deze sponsorloop ten bate van de slachtoffers van de zeebeving in AziŽ is het initiatief van de gereformeerde predikant Andrť de Oude uit Loosdrecht. Het rondje van de sponsorloop is 1 kilometer lang. De deelnemers laten zich sponsoren voor ieder rondje dat zij tijdens de sponsorloop kunnen lopen. Mensen kunnen zich vooraf Ťn op de dag zelf aanmelden om mee te doen. Vooraf aanmelden kan bij Andrť de Oude, telefoon: (035) 5779696, e-mail: a.de.oude@wxs.nl. Op de dag zelf kan dit bij het startpunt.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil Naar volgende bericht