Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Nieuwsbrief Vernieuwd

Wijdemeren, 22 februari 2005. De Nieuwsbrief, die de Wijdemeerse Webkrant wekelijks verstuurt, werd zo populair, dat wij de verzending wat anders op moesten lossen, vanwege het gestaag toenemende aantal lezers.


De wekelijkse Nieuwsbrief

In de Nieuwsbrief staat de korte inhoud van de berichten van de afgelopen week. Soms staat er nog wat aanvullende informatie in die betrekking heeft op de Wijdemeerse Webkrant. (En natuurlijk is er de RSS feed voor diegenen die niet een week, niet een dag, nee geen uur willen wachten. Maar dat terzijde.)

Mailserver

Vandaag is een mailserver in gebruik genomen die de bulk emailtjes verstuurt aan diegenen die zich opgegeven hebben. De mailtjes zien er iets anders uit, maar de inhoud blijft vergelijkbaar.

Onderaan ieder Nieuwsbrief-mailtje staat een link waarmee u zich direct kunt uitschrijven. Inschrijven kan door onderin dit bericht te klikken op de button "Nieuwsbrief". (In hetzelfde formulier kunt u ook terecht om u uit te schrijven.)

Bevestiging Emailadres

De wekelijkse nieuwsbrief
Klik hier om in te schrijven.

Als u zich inschrijft, dan krijgt u een emailtje toegezonden met een link. U moet daar even op klikken om te bevestigen dat u ingeschreven wenst te worden. (Voor ons biedt dat de zekerheid dat uw emailadres echt bestaat.)

Als de Nieuwsbrief drie keer naar uw emailadres is verzonden, maar iedere keer onbestelbaar terug komt, dan wordt uw emailadres automatisch uit het bestand verwijderd. U moet zich dan opnieuw opgeven met een wel bestaand adres.

Uw emailadres is veilig bij ons. Het wordt alleen gebruikt voor de verzending van de wekelijkse Nieuwsbrief. Voor niets anders. Het wordt ook niet aan derden ter beschikking gesteld.

Test

Deze week zullen wij ter test en ter informatie een extra Nieuwsbrief versturen aan de regelmatige lezers die zich al hebben ingeschreven.

Als er iets mis gaat, of als er een probleem ontstaat met de Nieuwsbrief, dan horen wij dat uiteraard graag van u.

Samenvattend, het is voor u en voor ons weer een beetje simpeler geworden. U kunt uzelf automatisch in- en uitschrijven. En er komt een archief van de verzonden nieuwsbrieven.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolktMatige wind2 Naar volgende bericht