Rik Jungmann

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Leidsters niet gerust op werk

Nederhorst den Berg, 19 februari 2005. De vreugde van wethouder Yvonne Siemons over de start van nieuwe kinderopvang in Nederhorst den Berg wordt niet gedeeld door de leidsters van Tom Poes.

Simone Stevens berichtte gisteren in de Gooi- en Eemlander dat de leidsters van Tom Poes, het huidige kinderdagverblijf dat op 1 april dicht gaat, zich zorgen maken over hun werkplek. Volgens de leidsters heeft De Boerderij, die de nieuwe start maakt na 1 april, voldoende  personeel om in de behoefte te voorzien.

Paula Terlien van Tom Poes, die deze mededeling deed, weet dat ook De Klimboom (Breukelen) en De Kinderkorf (Amstelveen) belangstelling hadden om in Nederhorst te beginnen. Die waren volgens haar bereid om het personeel over te nemen, maar de gemeente heeft volgens haar gekozen voor De Boerderij en de andere organisaties niet gehoord.

Wethouder Yvonne Siemons bevestigt dat er twee andere partijen geïnteresseerd waren, maar zegt dat die pas reageerden op de mogelijkheid, toen De Boerderij al gekozen was. Tegenover de Webkrant hebben zowel de wethouder als Willy Verweij van De Boerderij verklaard dat de leidsters van Tom Poes de mogelijkheid krijgen om te solliciteren op vacatures.


De wekelijkse nieuwsbrief SneeuwRegenMatige wind Naar volgende bericht