Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht wint met 4-1

Loosdrecht, 21 augustus 2005

De eerste serieuze wedstrijd van het seizoen werd door Loosdrecht met 4-1 gewonnen van Eemnes.

Ingezonden Bericht

Bekerwinst voor Loosdrecht

Na een intensieve voorbereiding waarbij Loosdrecht zeker niet heeft stil gezeten was er nu dan voor het eerste een wedstrijd waar het er echt toe deed. De eerste bekerwedstrijd stond namelijk op het programma en wel tegen een oude bekende te weten Eemnes.

In het afgelopen seizoen was dat één van de ploegen waarbij Loosdrecht in de afdeling zat. Nu dus een bekerwedstrijd waarbij Loosdrecht uitgezonderd de eerste paar minuten bij vlagen heel erg goed en scherp voetbal op de mat legde. Eemnes had enkel een kans in de eerste minuut heel weinig in te brengen. Dat het na een half uur spelen nog maar 2-0 stond werd eigenlijk enkel en alleen maar veroorzaakt door het feit dat het in de afronding nog wel eens mis ging. De goals kwamen op naam van Peter de Wit en Marco Berkenbosch. Een tiental minuten voor het einde van de eerste helft liep de geoliede machine even vast. Een paar keer balverlies op het middenveld, door de overmoedigheid te veel mensen voor de bal en zo kon eemnes in korte tijd een paar keer gevaarlijk worden. Nadat de eerste grote kans nog om zeep werd geholpen was de tweede wel raak.

Rust 2-1

Met de rust dus een 2-1 voorsprong waarbij het dus nog alle kanten op kon gaan. In de tweede helft pakte Loosdrecht de organisatie weer goed op en daarmee nam het de controle in de wedstrijd weer op zich. Tot ongeveer halverwege de tweede helft er een vrije bal mocht worden genomen. De van een blessure teruggekomen invaller Eric Poortenaar achter de bal en met wat onkundig handelen van de goalie van Eemnes was daar de 3-1 die niet veel later werd opgevolgd door de 4-1 via weer Eric Poortenaar. De winst was dus binnen ondanks een tegen het einde van de wedstrijd klein offensief van Eemnes. Al met al dus een prima eerste bekerwedstrijd waaraan Loosdrecht a.s. woensdag een vervolg mag gaan geven. Dan zal er om zeven uur thuis gespeeld gaan worden tegen de zondagtak van Roda '46 uit Leusden.