Rik Jungmann

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Taxiservice gemeente blijft

Wijdemeren, 8 september 2004. Ondanks dat (of misschien juist wel omdat) bijna niemand gebruik maakt van de haal- en brengtaxiservice, heeft het college toch besloten om de service in stand te houden.

Persbericht

College: ‘Taxiservice naar gemeentehuis blijft’

In negen maanden tijd hebben slechts vijf personen de taxiservice van Nederhorst den Berg naar het gemeentehuis gebruikt, zo blijkt uit een onlangs gehouden evaluatie. Het college constateert dat de Bergers waarschijnlijk op een andere manier hun weg vinden naar het gemeentehuis aan de Rading 1. Tóch vindt het college dat de taxiservice moet blijven! Belangrijkste reden is dat het gemeentehuis van Wijdemeren voor iedereen goed bereikbaar moet zijn.

De taxiservice naar het gemeentehuis is in december 2003 in het leven geroepen na het sluiten van het loket van burgerzaken in Nederhorst den Berg. Voor inwoners van de andere dorpskernen is de buurtbus een prima vervoermiddel naar het gemeentehuis. Omdat de buurtbus Nederhorst den Berg niet aandoet kunnen Bergers zonder eigen vervoer iedere dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 van de gemeentelijke taxiservice gebruikmaken. Voor 5 euro brengt de taxi mensen van huis naar het gemeentehuis en terug.


. ZonnigMatige wind20º Naar volgende bericht