Rik Jungmann

PvdA Wijdemeren/Loenen
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

PvdA: Eerst mening peilen

Wijdemeren, 24 oktober 2004. De PvdA is verrast door de mededelingen van het college van B&W over een herindeling met Loenen. De fracties in Wijdemeren en Loenen willen eerst weten wat de bevolking er van vindt.

Persbericht

PvdA raadsleden Wijdemeren en Loenen bijeen

Na de verrassende mededeling dat de colleges van B&W van Wijdemeren en Loenen mogelijkheden zien tot samenvoeging van beide gemeenten zijn de gemeenteraadsfracties van de Partij van de Arbeid van Wijdemeren en Loenen bijeen geweest.

Zij zijn van mening dat een besluit tot herindeling gedragen dient te worden door de gemeenteraden en dat dit besluitt gebaseerd moet zijn op een onderzoek waarbij de voor- en nadelen goed zijn afgewogen.

De Partij van de Arbeid fracties vinden het belangrijk om te weten wat de mening van de inwoners van beide gemeenten hierover is en willen, ieder in de eigen gemeente, hier onderzoek naar doen.

Bij een besluit tot herindeling is het immers niet alleen van belang naar de bestuurlijke voordelen te kijken, maar vooral dat de belangen van de inwoners goed zijn afgewogen.

PvdA fracties Wijdemeren en Loenen


De wekelijkse nieuwsbrief RegenHarde wind16º Naar volgende bericht