Rik Jungmann

Folder NCRV

Harn Klinkenberg/NCRV
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Stem op Ankeveense Plassen

Wijdemeren, 18 oktober 2004. De Ankeveense Plassen zijn genomineerd als mooiste plek in Nederland, samen met nog 36 andere "Mooiste Plekken. Help Harm Klinkenberg een handje en stem op zijn "Mooiste Plek". Stem op de Ankeveense Plassen!

De NCRV zendt het programma "De Mooiste Plek van Nederland" al een tijdje uit. Zesendertig aflevering werden er uitgezonden, met daarin 100 "Mooiste Plekken" (MP's). Uit die 100 MP's is er per aflevering één gekozen om mee te doen aan de verkiezing de de Allermooiste Plek van Nederland. De Ankeveense Plassen zitten in die verkiezing. Harm Klinkenberg, die de Ankeveense Plassen fotografeerde en inzond naar het TV-programma roept iedereen uit Wijdemeren en daarbuiten op om op de Ankeveense Plassen te stemmen op de website van de NCRV, www.ncrv.nl/demooisteplek.

Op 30 oktober om 16.05 (herhaling 31 oktober 14.45) wordt de uitzending van de Ankeveense Plassen met Harm Klinkenberg uitgezonden. Hij maakt met zijn inzending kans op een prijs van € 25.000 die hij wil schenken aan het IVN (het Instituut Voor Natuur- en Milieueducatie).

Op 27 november worden de twaalf finalisten bekend gemaakt tijdens een uitzending van 70 minuten. U kunt nu al stemmen. En dat moet ook, want de Ankeveense Plassen liggen ver achter op Moddergat, de Weerribben, de Soesterduinen en nog wat plekken.

U begrijpt het al wat wij aan u vragen. Vergeet even dat Sypesteyn en de Loosdrechtse Plassen natuurlijk mooier zijn, Vergeet even dat Trompenburgh en Scghaep en Burgh monumenten zijn met grotere historische waarde. Vergeet even dat de Kortenhoefse Plassen ook veel mooier zijn dan die van Ankeveen. Vergeet even dat uw favoriete plekjes aan de Spiegelplas liggen en niet in Ankeveen.

Zet uw lokale chauvinisme even opzij, laat het solidaire Wijdemeren Gevoel even opborrelen en ga achter Ankeveen en Harm Klinkenberg staan.

Stem hier op nummer 26, de Ankeveense Plassen.

(PS. Woont u in Loenen? Dan is dit de uitgelezen kans om u onsterfelijk populair te maken in Wijdemeren! Goed voor het Loedemerengevoel! 't Is maar een tip.)


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktMatige wind Naar volgende bericht