Rik Jungmann

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

OCW wordt Vereniging

Wijdemeren, 23 november 2004. Het Ondernemers Collectief Wijdemeren, de ondernemersverenging voor Wijdemeren, is op dit moment nog de optelsom van een aantal van voor de herindeling bestaande ondernemersverenigingen. Vanavond werd besloten om er een Wijdemeerse vereniging van te maken.

Tijdens een drukbezochte en geanimeerde vergadering in Ottenhome werd door het bestuur onder leiding van voorzitter Jan Goudberg en circa 50 aanwezige leden de agenda afgewerkt.


Het bestuur van het OCW. V.l.n.r. Henk de Kloet,
Jan Goudberg (voorz.), Rin van der Molen en Peter Landwaart.

Er werd gesproken over de organisatievorm van het OCW, maar ook over het activiteitenplan 2005 en enkele knelpunten. Bijvoorbeeld de communicatie met het college van B&W, die volgens het bestuur erg slecht loopt. Ook kwam industrieterrein De Slenk in Ankeveen aan de orde, waar volgend jaar ontwikkelingen plaats zullen vinden, maar op waar dit moment nog een flink aantal problemen zijn.

Het verloederde parkeerterrein bij winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef met de aftandse garageboxen werd ook behandeld. Daar bleek veel onduidelijkheid over te bestaan. Er waren plannen om er een garage en appartementen te bouwen. Ook waren er plannen om de garageboxen te herbouwen en het terrein op te knappen. De eigenaren van de boxen wachten op het moment dat iemand die van ze wil kopen. De projectontwikkelaar wil geld van de gemeente om de garages te herbouwen. De gemeente heeft dat niet. Om kort te gaan zo gebeurt er niets, kon de conclusie zijn.

De informatie over het OCW en het activiteitenplan zijn na te lezen op de website van het OCW.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigMatige wind9 Naar volgende bericht