... ...

Rik Jungmann

CDA Wijdemeren
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

CDA over leefomgeving

Wijdemeren, 12 maart 2004. Als u de bomen in uw straat mist omdat de gemeente ze onlangs allemaal heeft omgezaagd, uitgegraven, versnipperd en het gat betegeld, dan moet u naar de bijeenkomst van het CDA gaan. Woensdag praat het CDA met de burger over het groen, de wegen, etc. Dus dat komt mooi uit. Op naar De Dobber.

Er zal ongetwijfeld een goede reden zijn voor de massakap, maar uw redacteur rijdt regelmatig met grote schrik door Kortenhoef. De ene na de andere straat wordt volledig gestript van de bomen, waardoor het karakter van de straat volledig verandert. De Kerklaan, de Julianaweg, de Lepelaarlaan om er even een paar te noemen. Misschien zijn er wel veel meer plaatsen in Wijdemeren waar deze kaalslag plaatsvindt. Wij willen ze graag van u horen. Wij willen ook graag horen wat u er van vindt. En van de gemeente willen wij graag horen waarom het zo drastisch gebeurt en er niet teruggeplant wordt, maar dichtgetegeld. Misschien kan hier een persberichtje aan gewijd worden?

ingezonden bericht

Kwaliteit van de leefomgeving

Op woensdag 17 maart 2004 heeft het CDA een Algemene Ledenvergadering in De Dobber in Kortenhoef. Na een (besloten) huishoudelijk deel is er een openbaar deel over "de kwaliteit van de leefomgeving". Dat deel begint om 20.45 uur. Iedereen is daar welkom.

Wij gaan het hebben over hoe onze gemeente er uitziet (het groen, gebouwen, wegen, onderhoud e.d.), maar ook over wat wij zelf kunnen doen in en voor onze leefomgeving. Dat laatste houdt in: een beetje letten op wat er rondom ons gebeurt, samen met buurtgenoten.


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page Half bewolktMatige wind8 Naar volgende bericht