... ...

Rik Jungmann

Rik JUngmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Capitool en Antonius

Wijdemeren, 17 mei 2004. In Kortenhoef en 's-Graveland worden twee opvallende objecten gebouwd. De nieuwe Antoniusschool begint zijn realisatie te naderen, met de herbouw van het afgebrande Capitool is net begonnen.

Even de tussenstand. De nieuwe Antoniusschool, met de appartementen boven op de school, is inmiddels een kloek nieuw gebouw aan de Zuidsingel in Kortenhoef. Het glas zit erin, het gebouw is op hoogte. Er is al goed te zien hoe het wordt. Om te zien hoe het terrein er op 4 september vorig jaar bij lag, moet u hier klikken.


De nieuwe Antoniusschool

Achter het landgoed Schaep en Burgh, het hoofdkantoor van Natuurmonumenten in 's-Graveland is vorige week door Maartje van Wegen de aftrap gegeven voor de herbouw van Het Capitool. Er staat nu een houten constructie die dient als skelet voor het nieuwe gebouwtje.


Onder de netten is de houtconstructie van Het Capitool te zien.

Toen wij toch op Schaep en Burgh waren voor bovenstaande foto maakten wij ook de onderstaande foto van een zijvleugel van het landgoed met op de voorgrond een bloemenzee. Het is toch mooi wonen in Wijdemeren...


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page ZonnigWindstil21 Naar volgende bericht