Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Wijdemeren Journaal

Wijdemeren, 2 januari 2004. De Gooi- en Eembode laat er geen gras over groeien. Vanmiddag plofte het eerste Wijdemeren Journaal op de deurmat. Jaargang 1 nummer 1, oplage 9600 exemplaren.

De nieuwsvoorziening van de gemeente is door de Gooi- en Eembode voortvarend ter hand genomen. Op de eerste werkdag van 2004 lag het eerste exemplaar van de nieuwe gemeentekrant van Wijdemeren bij de bewoners op de mat.

De voorpagina is voor 60% Wijdemeers, met een interview met burgemeester Don Bijl. een bericht van Radio Wijdemeren dat men nu 24 uur per dag in de lucht is en een foto van een verlicht Kasteel Nederhorst. Verder op de voorpagina advertenties en een algemene foto waaronder de regio een gelukkig 2004 wordt gewenst.


Wijdemeren Journaal, jaargang 1, nummer 1.

En dat was het....

Op pagina twee de mededelingen van de gemeente Hilversum. Op pagina 3 het gebruikelijke overwegend Hilversumse nieuws. Eén opvallend bericht. Het is Wijdemeers, maar er staat "Hilversum" boven. Over vleermuizen bij de Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland. Pagina 4 en 5 zijn enorme advertenties van de ALDI. Pagina 6 zijn berichten van de gemeente Hilversum. Pagina 7 is een paginagrote advertentie om op 5 januari 2004 op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente te komen. De gemeente Hilversum wel te verstaan, dus niet dan naar Rading 1 gaan. Ook op pagina 8 is niets Wijdemeers meer te vinden.

Vooralsnog is het Wijdemeren Journaal een normale Gooi- en Eembode met een afwijkende voorpagina. Maar het moet natuurlijk nog even wennen. Wij wachten het volgende Journaal benieuwd af.


Reacties

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, maar koud en winderig, -1 °

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht