Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

's-Graveland - CDN 1 - 0

's-Graveland, 15 februari 2004. 's-Graveland ontving CDN vandaag en won met één tegen nul.

ingezonden bericht

SV 's-Graveland Voetbal

’s-Graveland – CDN 1-0 (1-0)

45. Marco Nieuwenhuis 1-0. Toeschouwers 125. Scheidsrechter: Snippe

Voor de derde achtereenvolgende keer heeft 's-Graveland met 1-0 gewonnen. Dit keer werd de zege behaald op het bezoekende CDN. Toch kwam in de wedstrijd tegen de Driebergers opnieuw naar voren dat 's-Graveland maar heel moeilijk tot scoren komt, echter daar staat wel tegenover dat de tegenstander vaak niet in staat blijkt om de sterke blauw-wit defensie echt te verrassen, laat staan tot capituleren te brengen. Het doelpunt dat voor de rust in blessuretijd CDN op achterstand bracht ontstond met het nodige geluk. Nadat Marco Nieuwenhuis amper een minuut daarvoor een levensgrote kans had laten liggen kwam door zijn toedoen toch de voorsprong op het scorebord.
CDN was ver opgedrongen en na een uitstekende dieptepass werd de CDN-keeper van Ginkel gedwongen buiten zijn strafschopgebied de bal weg te werken. Het duel dat hierna volgde met de scherp opgestelde 's-Graveland-spits werd de goalie noodlottig. De bal ketste van het duellerende tweetal precies richting doel en de alsnog toestormende CDN-verdedigers waren net te laat om het doelpunt te voorkomen.

Tweede helft

Er werd dus in de tweede speelhelft niet meer gescoord. Vooral CDN kan zich dat aanrekenen. De bezoekers hadden eigenlijk tijdens de gehele wedstrijd meer balbezit maar wisten daaruit niet echt gevaar te stichten. Het meerdere balbezit verkreeg de ploeg, doordat het heel kort dekte maar mede door het alerte spel van 's-Graveland was men verder ongevaarlijk. Het mocht ook nog van geluk spreken dat tien minuten voor tijd een ingeschoten bal uit een vrije trap via de binnenkant van de paal weer het veld in verdween. Door de jl. overwinningen heeft de ploeg van coach Lammertse nu, na een moeilijk start in deze competitie, de vijfde plaats - in het zo fel begeerde linkerrijtje - bereikt.

De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .