Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant,
Gemeente Wijdemeren

Bron: Gemeente Wijdemeren


Rading: 1e huwelijk

Wijdemeren, 29 oktober 2003. Afgelopen zaterdag werd door Paul van der Maas uit Ankeveen het eerste huwelijk in het nieuwe gemeentehuis aan Rading 1 gesloten. De gelukkigen waren mevrouw R.T.W. Hesseling en de heer L.L.C. Richel uit Nieuw Loosdrecht.

Het heeft even geduurd, maar er was nu toch een echtpaar dat er voor koos om in het gemeentehuis aan de Rading 1 te trouwen, in plaats van op één van de andere aangewezen locaties, zoals Kasteel Sypesteyn, Eikenrode of het gemeentehuis van 's-Graveland. De plaats van handeling was de trouwzaal, annex raadszaal, annex kantine van Rading 1. In onderstaand persbericht van de gemeente worden de voordelen van de zeer ruime trouwzaal breed uitgemeten.


Overzicht van de zaal, hier in gebruik als raadszaal (tijdens de Poolse Landdag).
Links is nog een grote ruimte, rechts is de keuken,
die afgesloten kan worden met een schuifwand.


Het overzicht van de zaal als trouwzaal.
Let op de kunst aan de muren!
(Foto: Gemeente Wijdemeren)
Toegevoegd 30-1-2003, 15.45

Persbericht 

Eerste huwelijk in gemeentehuis aan Rading 1

In het gemeentehuis van Wijdemeren aan Rading 1, is op zaterdag 25 oktober voor het eerst een paar in het huwelijk getreden. Deze middag gaven mw. R.T.W. Hesseling en dhr. L.L.C. Richel van der Sar elkaar het jawoord. Beiden zijn afkomstig uit Nieuw-Loosdrecht.

Het huwelijk werd gesloten door buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, de heer P. van de Maas. Deze middag bleek dat de multifunctionele zaal van het gemeentehuis zeer geschikt is voor de ontvangst van grote gezelschappen (100 zitplaatsen). De familie en vrienden van het paar zaten om het paar heen en hadden goed zicht op de huwelijks-voltrekking. De getuigen hadden een speciale plaats achter een tafel. Bloemen maakten de entourage compleet.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...