Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Ontvoering K'hoef

Kortenhoef, 8 januari 2003. Een jongen van veertien jaar uit Kortenhoef werd maandag  ontvoerd en gisteravond door de politie bevrijd. Dat meldt het RTL4 nieuws van vanochtend.

Afgelopen maandagavond cirkelde er voortdurend een helikopter boven Kortenhoef die op tal van plekken bleef hangen. Ook gisteren werd de hele omgeving per helikopter afgezocht. De inwoners van Kortenhoef vroegen zich af wat de helikopter aan het doen was. Naar nu blijkt ging het om een ontvoering.

Er zijn vier mensen aangehouden in verband met de ontvoering. Het was hen om losgeld te doen. Er werd in het Corversbos in 's-Graveland met de helikopter voorzien van een thermocamera gezocht.

Toevoeging 18.30:


Officier van Justitie
Dop Kruimel licht toe.

TVNH-Verslaggever Roos Elkerbout
in het Corversbos.


Een winkelende Kortenhoefse dame
wordt naar haar menig gevraagd.

TV Noord-Holland berichtte uitgebreid over de ontvoering. Ook de Gooi- en Eemlander zette de ontvoering op pagina één bovenaan. TVNH meldde dat het doorgaans slaperige Gooise dorp Kortenhoef was opgeschrikt door de ontvoering. Het zou gaan om een veertien-jarige jongen met de naam Loek. Hij werd door drie ontvoerders van allen 19 jaar in een busje gesleurd en meegenomen naar Noord-Brabant. Maandagavond, toen hij niet thuis kwam, hebben zijn ouders de politie ingeschakeld. In totaal heeft hij 28 uur vastgezeten.


Een winkelende Kortenhoefse dame
wordt naar haar menig gevraagd.

Een winkelende Kortenhoefse dame
wordt naar haar menig gevraagd.

Wij feliciteren Loek met zijn behouden thuiskomst in Kortenhoef.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: TVNH Bron: RTL4 nieuws, Gooi- en Eemlander, TVHN
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...