Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Douwe van Essen

Foto's: Douwe van Essen

Bron: Stichting BLOK

Kerstmarkt in Oud-Kortenhoef

Wijdemeren, 2 december 2003. De activiteitencommissie van de Stichting BLOK heeft dit jaar voor het eerst in haar bestaan een kerstmarkt georganiseerd.

ingezonden bericht

Kerstmarkt
in De Oude School/Het Kraaiennest

zaterdag 13 december van 11.00-17.00 uur

Op zaterdag 13 december is er in de Oude School en -afhankelijk van het weer- ook op het schoolplein een kleine, gezellige Kerstmarkt. 

Bij goed weer op het schoolplein achter(l). of voor(r) De Oude School.

Kom zaterdag even langs voor een lekker glaasje warme wijn, kopje koffie, warme chocolademelk, en loop langs de vele kraampjes, rommel wat tussen de vele snuisterijen, de ornamenten voor in de tuin, de kaarsen en kalenders van de Matrijs.

Een sfeervollere ambiance voor een Kerstmarkt dan 
De Oude School in Oud-Kortenhoef is nauwelijks denkbaar. 

Er is een zo groot mogelijke variëteit van marktkraampjes samengesteld. Zo zijn er mode-accessoires (handgemaakte hoeden, tassen, sieraden) te vinden, speelgoed en geneeskrachtige kruiden die verwerkt zijn in zalf of crème. Janny en Tineke, bekend van de bloemenworkshops in de Oude School, zijn aanwezig met hun mooi samengestelde kerstdecoraties. Tussen al het Spaanse aardewerk is vast iets van uw gading te vinden: van groot tot klein en van handbeschilderd tot eenvoudig bruin glazuurwerk. Kortom, cadeaus in overvloed!

De Bloemhof, Kortenhoefsedijk 30, Kortenhoef. 
Geschilderd op 2 panelen door Maria Klein.

De klaslokalen van de Oude School zijn gedurende het jaar voor een gedeelte in gebruik als atelier. Tijdens de kerstmarkt kunt u het atelier van Maria Klein bezoeken.

Tot zaterdag in de Oude School, Kortenhoefsedijk 145,

de activiteiten commissie van de Stichting BLOK.


Reacties

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...