Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Sluipverkeer A'veen

Ankeveen, 17 oktober 2002. Deze hele week is het Noordereinde in 's-Graveland afgesloten door werkzaamheden aan de Noorderslootbrug. De afgelopen weken was de helft van de brug afgesloten en werd het verkeer met behulp van stoplichten om en om doorgelaten. Dat gaf al filevorming en sluipverkeer over de Cannenburgerweg. Nu, met de volledige afsluiting, loopt de overlast van het sluipverkeer op de Cannenburgerweg volledig uit de hand volgens Nico Postma in de Gooi van vandaag.

Hij beschrijft hoe aanwonenden door agressieve automobilisten bedreigd en bekogeld worden. Een jonge automobilist wierp zelfs een lege wijnfles naar het hoofd van Margret van Seventer. Een andere bewoner had zijn auto met aanhanger op de weg geplaatst om het verkeer af te remmen. Hij bekocht dat bijna met een pak slaag. Ook werd er een hond doodgereden.

De gemeente heeft inmiddels verbodsborden geplaatst met de tekst "uitsluitend bestemmingsverkeer". Ook die helpen niet tegen de sluipers.

Wethouder Wim Neef wijst erop dat het werk morgen klaar zal zijn en de overlast voorbij.. Hij zal aan burgemeester Don Bijl vragen of de politie tot dat moment extra kan controleren.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...