Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Gemeente koopt Brugchelen

Wijdemeren, 31 mei 2002. In de commissievergadering van 13 juni zal de aankoop van het bejaardentehuis Brugchelen aan het Noordereinde in 's-Graveland besproken worden.

Het pand staat direct naast het huidige gemeentehuis en is daarmee de aangewezen plaats om uitbreiding te realiseren voor de centrale huisvesting voor het gemeentehuis van Wijdemeren. Het college zal de raad voorstellen om het pand te kopen van de Stichting Ouderenvoorzieningen 's-Graveland die zowel Brugchelen als Oudergaard onder haar hoede heeft. Met de Stichting is inmiddels overeenstemming bereikt over de koop, vooropgesteld dat de raad met de condities akkoord gaat.

Tot 1 januari 2006 mag de Stichting het gebouw blijven gebruiken als verzorgingshuis. De verkoop aan de gemeente past in de bestaande plannen om op het terrein van Oudergaard een compleet nieuw bejaardencentrum te realiseren.

Intussen zal de gemeente blijven werken aan een tijdelijke oplossing om tot centrale huisvesting van het ambtenarenapparaat te komen.


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Zonnig, 20 graden
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gemeente Wijdemeren
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...