Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Motorrijders

Nederhorst den Berg, 18 mei  2002. Onderstaand persbericht kregen wij van de MAG, de Motorrijders Actie Groep. Op eerste pinksterdag organiseert de groep in Nederhorst den Berg een bijeenkomst.

Informatiemiddag voor Motorrijders

Motorrijden, wie droomt daar niet van? Heeft u uw droom waargemaakt kom dan op 20 mei (1e pinksterdag) bij de informatiemiddag voor motorrijders bij Charleyıs Diner in 
Nederhorst den Berg. Van 12.00 uur tot 17.00 uur zijn alle motorrijders welkom op de Dammerweg 106. 
Je krijgt dan als motorrijder informatie over de MAG een belangenvereniging voor motorrijders die zich bezighoudt met gevaarlijke wegsituaties, de vangrailproblematiek, de gedragscode van het filerijden, ³bitumen², de staaloorlog en de stand van zaken omtrent het rekeningrijden. Ook houden we de mooiste motor verkiezing. Dus kom op de motor en win een leuke prijs.

De MAG is op dit moment bezig met het motorvriendelijk maken van de vangrail. Er is uit onderzoek gebleken dat de geleiderails, zoals die in Nederland worden gebruikt, onveilig zijn voor motorrijders. De MAG is daarom momenteel actief in het onder de aandacht brengen van dit probleem, en er zijn al kamervragen over gesteld. Meer informatie krijgt u op de informatiemiddag of kijk op de MAG internetsite ( www.mag-nl.org ).


Reacties

Het Wijdemeerse weer: 17 graden, grijs, af en toe een buitje
Meer weer? Klik hier. 
Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: MAG
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...